Magunkról

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a biztonságos alkalmazásfejlesztés és UX Design területén. Speciálisan olyan alkalmazásokat fejlesztünk ki mobileszközökre, amelyek a több mint 55 millió, az 2013-ban egyedül értékesített Apple iPhone 5S mobiltelefonra fejlesztettek ki. Meg lehet győződni arról, hogy az Apple minden jelentős versenytársat felülkerekedett, és a világ vezető mobiltelefon vállalatává vált.
A mobileszközök jelenléte és az interakció szintje azt jelenti, hogy szinte mindenkinek van egy ötlete egy mobilalkalmazásra. A mobil eszközök teljesen új módot nyitnak meg a számítástechnikával, a weben és még a vállalati infrastruktúrával való együttműködésben is.
 
A Coleopteras kommunikációs biztonsági platformja a legmagasabb szintű védelmet biztosítja a hívások és az üzenetek lehallgatása ellen, egy olyan fogyasztóbarát alkalmazáson belül, amely gyakorlatilag bármelyik okostelefonon használható.
 
A katonai minőségű, végponttól végpontig terjedő titkosítás biztosítja a hanghívások és üzenetek teljes titkosságát és hitelességét, még a leginkább veszélyeztetett vagy ellenséges hálózatokon keresztül is.
Biztos üzenetküldéssel és minimális sávszélesség-kihasználással a Coleopteras feljogosítja a szervezeti mobilitást, és teljes magánéletet biztosít a legérzékenyebb kommunikációhoz.